2024-03-28T14:47:23Z
https://vj.areeo.ac.ir/?_action=export&rf=summon&issue=11432
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
روند تغییرات شاخص های خونی در خلال آلودگی تجربی رت ها به Toxoplasma gondii
2006
03
21
2
8
https://vj.areeo.ac.ir/article_111740_291addea466c79c1613ea69ce106db20.pdf
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
اولین گزارش از گونه Parascolopsis baranesi در دریای عمان
2006
03
21
9
14
https://vj.areeo.ac.ir/article_111741_a354db0f0ab716d99cca8c62d5ed7185.pdf
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
بررسی پراکنش و فراوانی پلانکتون های گیاهی خور باهوکلات
2006
03
21
15
22
https://vj.areeo.ac.ir/article_111742_92f527c6c78f39038297db4338646a06.pdf
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
بررسی اثر تراکم بر رشد و ضریب تبدیل خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان
2006
03
21
23
27
https://vj.areeo.ac.ir/article_111743_926d60e0cc9e2d2aaecb9c67608d0bbd.pdf
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
بررسی میزان آلودگی میکروبی شیر خام و عوامل فصلی موثر بر آن در استان لرستان
2006
03
21
28
33
https://vj.areeo.ac.ir/article_111744_4c68eeb2b047b39f001a25c2c809f6e0.pdf
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
بررسی تاثیر متابولیت های Propionibacterium shermanii بر ویژگی های حسی و ماندگاری پنیر فتای UF
2006
03
21
34
39
https://vj.areeo.ac.ir/article_111745_fb958f3a5b7b00fc94608ab32485d4cf.pdf
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
مقایسه عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های تنظیم شده براساس اسیدهای آمینه کل و قابل هضم
2006
03
21
40
49
https://vj.areeo.ac.ir/article_111746_a71f383dfa4b9575a4767f96a6c293d5.pdf
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
استفاده از میوه بلوط تانن گیری شده در جیره های غذایی جوجه های گوشتی
2006
03
21
50
58
https://vj.areeo.ac.ir/article_111747_d701bdf9d71dee03e3f2a387795201d8.pdf
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
زیست شناسی تولید مثل ساردین سند (Saradinella sindensis) در آب های ساحلی منطقه جاسک
2006
03
21
59
64
https://vj.areeo.ac.ir/article_111748_1763fc33a9602189692121e9891b0b21.pdf
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
مطالعه روند تجزیه پذیری پروتیین کنجاله منداب فرآیند نشده و تف داده شده در شکمبه گاو با روش کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی آکریلامید
2006
03
21
65
72
https://vj.areeo.ac.ir/article_111749_ad007436489ed136d36c624a29907685.pdf
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
تحلیل کارآیی و سوددهی واحدهای پرورش جوجه گوشتی استان همدان
2006
03
21
73
79
https://vj.areeo.ac.ir/article_111750_c16fffd282ab806efc5ba9a03195c833.pdf
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
اثرات سطوح مختلف بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) در سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه (در شکمبه) بر غلظت نیتروژن آمونیاکی، قابلیت حل و قابلیت هضم پروتئین در شرایط درون شیشه ای
2006
03
21
80
90
https://vj.areeo.ac.ir/article_111751_2a2dcf8b504b976796acc74c9dcec41a.pdf
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
بررسی گذشته نگر وضعیت مصرف داروهای ضد باکتریایی در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان تهران
2006
03
21
91
96
https://vj.areeo.ac.ir/article_111752_835cd1d0aa85bc35501c6f87134d3fd2.pdf
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5407
1385
19
1
گزارش یک مورد میکزوسارکومای دهانی در سگ
2006
03
21
97
103
https://vj.areeo.ac.ir/article_111753_08d1b79db27072cd73b392e034ffdc7f.pdf