موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5415
13
2
2000
06
21
مقایسه تاثیر سلولهای مومی دست ساز با سلولهای طبیعی ملکه زنبور عسل برای تولید ژله رویال
82
86
FA
10.22092/vj.2000.112455
https://vj.areeo.ac.ir/article_112455.html
https://vj.areeo.ac.ir/article_112455_d741c3e478a5b6a6b7227beb88c43ba5.pdf
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5415
13
2
2000
06
21
تاثیر استفاده از سرشاخه غنی شده درخت خرما در جیره های غذایی بزغاله های پرواری استان بوشهر
87
89
FA
10.22092/vj.2000.112456
https://vj.areeo.ac.ir/article_112456.html
https://vj.areeo.ac.ir/article_112456_ff687158d1519b27403ee4b15f1a88af.pdf
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5415
13
2
2000
06
21
بررسی اثر عوامل محیطی (سن و جنس) و نوع پرورش (ایستگاه و کوچ رو) بر خصوصیات کرک بزهای رائینی
90
95
FA
10.22092/vj.2000.112458
https://vj.areeo.ac.ir/article_112458.html
https://vj.areeo.ac.ir/article_112458_fae23a411cfec5c4286ee53f8fc1e16a.pdf
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5415
13
2
2000
06
21
بررسی بهداشتی و بیماریهای انگلی خارجی کپور ماهیان پرورشی در سیستم پن کالچر تالاب انزلی
96
102
FA
10.22092/vj.2000.112541
https://vj.areeo.ac.ir/article_112541.html
https://vj.areeo.ac.ir/article_112541_81044dc64fb245d7d98f5261dd11a3c8.pdf
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5415
13
2
2000
06
21
تهیه لاکتوز و محصولات فرعی (پروتئین و خوراک دام) از آب پنیر در واحدهای نیمه صنعتی تولیدکننده پنیر
103
107
FA
10.22092/vj.2000.112543
https://vj.areeo.ac.ir/article_112543.html
https://vj.areeo.ac.ir/article_112543_07a206bc1fcb7798923fcc2599e18f97.pdf
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5415
13
2
2000
06
21
مطالعه تاثیر تجویز ماده محرک ایمنی (کوئل آ) روی برخی پارامترهای دفاع ایمنی غیراختصاصی ماهی کپور در عفونت تجربی با Aermonas hydrophila
108
111
FA
10.22092/vj.2000.112545
https://vj.areeo.ac.ir/article_112545.html
https://vj.areeo.ac.ir/article_112545_b76ea54990e38fbd4cf2877233149903.pdf
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5415
13
2
2000
06
21
گزارشی از جداسازی انگل Diplostomam از ماهی Nemachilus melapterus رودخانه شیرود مازندران
114
115
FA
10.22092/vj.2000.112714
https://vj.areeo.ac.ir/article_112714.html
https://vj.areeo.ac.ir/article_112714_8848742073e74703372d0d1d294837e8.pdf
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5415
13
2
2000
06
21
تاثیر رقت انرژی و پروتئین جیره در دوره های آغازین و رشدی روی عملکرد، خصوصیات لاشه و رشد جبرانی جوجه خروس های گوشتی
116
119
FA
10.22092/vj.2000.112715
https://vj.areeo.ac.ir/article_112715.html
https://vj.areeo.ac.ir/article_112715_4271cb9a65e4f7ef574d3c6ac17ebd54.pdf
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5415
13
2
2000
06
21
بررسی ارزشهای غذایی نائوپلی آرتمیای مهارلو (Artemia parthenogenetica) و کاربرد آن در تغذیه لارو ماهی ازون برون (Acipenser stellatus)
120
123
FA
10.22092/vj.2000.112716
https://vj.areeo.ac.ir/article_112716.html
https://vj.areeo.ac.ir/article_112716_0afc2250f7aefc262d0de6ad84bfddcc.pdf
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5415
13
2
2000
06
21
تعیین مناسب ترین درصد پروتئین در جیره غذایی میگوی ببری سبز جوان Penaeus semisulcatus با تاکید بر بالانس اسیدهای آمینه ضروری
124
128
FA
10.22092/vj.2000.112717
https://vj.areeo.ac.ir/article_112717.html
https://vj.areeo.ac.ir/article_112717_d603c493a5cb6c0a9cb4a711d3545b9c.pdf
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5415
13
2
2000
06
21
بررسی کیست هیداتیک در دامهای کشتار شده در کشتارگاه و بیماران تحت عمل جراحی شهرستان اردبیل
129
131
FA
10.22092/vj.2000.112718
https://vj.areeo.ac.ir/article_112718.html
https://vj.areeo.ac.ir/article_112718_d96f3c4ce3f5e2059539a10c7981636d.pdf
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5415
13
2
2000
06
21
مقایسه تاثیر بسته بندی خلا و معمولی بر زمان ماندگاری گوشت سرد گاو
132
135
FA
10.22092/vj.2000.112719
https://vj.areeo.ac.ir/article_112719.html
https://vj.areeo.ac.ir/article_112719_2c09f5cfcee6bea4d91699501df60c62.pdf
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک
2423-5407
2423-5415
13
2
2000
06
21
بررسی اثر غلظت فلزات سنگین بر میزان کلروفیل a در برگ سه گونه از گیاهان آبزی تالاب انزلی
136
138
FA
10.22092/vj.2000.112720
https://vj.areeo.ac.ir/article_112720.html
https://vj.areeo.ac.ir/article_112720_4a0cd9a0c852ec0552431424b9dab6f8.pdf