%0 Journal Article %T مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآورده‌های شیلاتی %J تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک %I موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی %Z 2423-5407 %D 2008 %\ 06/21/2008 %V 21 %N 2 %P 197-199 %! مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآورده‌های شیلاتی %R %X %U https://vj.areeo.ac.ir/article_111392_386f8d3f212ae5a9851bd301dd55181f.pdf