@article { author = {Manaffar, R. and Bageri, B. and Rahimi, S. and Diba, K.}, title = {Study on the intestinal yeast flora of domestic rainbow trout from Urmia city with emphasizing to identification of Rhodotorula, Saccharomyces and Candida genuses}, journal = {Veterinary Research & Biological Products}, volume = {29}, number = {4}, pages = {119-127}, year = {2016}, publisher = {Razi Vaccine & Serum Research Institute}, issn = {2423-5407}, eissn = {2423-5415}, doi = {10.22034/vj.2016.106788}, abstract = {Unicellular yeasts are known as a part of aquatics intestinal flora. Some species are useful and some are known as pathogen for known or unknown diseases. So far any comprehensive study was done to characterize yeast intestine flora of fish in Iran. Due to the importance of isolation and characterization of micro flora of fishes and possibility of introducing this endemic species as Probiotics, in present study, the diversity of the intestinal yeast flora of domestic Rainbow trout fishes of 6 Urmia cities farms was investigated by general and specific diffraction media as SDA, SCC, CHA and CMA following to molecular analyses. Molecular technique of PCR for small fragment of ITS1 was followed by sequencing in order to identifying some complex samples in case of culture methods failure. This study not only succeed to stablishe a protocol for characterization of yeast micro flora of fishes but also could identify some species Candida guilliermondii, Saccharomyces cerevisiae strain LN, Saccharomyces cerevisiae strain YG3-1, Saccharomyces cerevisiae and also strains of Rhodotorula.  }, keywords = {Intestine flora,Isolation,Rainbow trout,Media,Yeast}, title_fa = {بررسی فلور مخمری روده ماهیان قزل‌آلای پرورشی شهرستان ارومیه با تاکید بر شناسایی جنس‌های Rhodotorula، Saccharomyces و Candida}, abstract_fa = {  مخمرهای تک سلولی بخشی از فلور روده آبزیان می‌باشند. تعدادی از این تک سلولی‌ها مفید و برخی مضر بوده و عامل تعدادی بیماری شناخته شده و ناشناخته می‌باشند. تاکنون هیچ مطالعه جامعی در خصوص شناسایی تنوع فلور مخمری روده ماهیان قزل‌آلا در ایران انجام نشده است. نظر به اهمیت شناسایی و بررسی امکان استفاده از آن‌ها به عنوان پروبیوتیک‌های بومی، ایزوله سازی و بررسی تنوع مخمرهای فلور روده ماهیان قزل‌آلای شهرستان ارومیه با استفاده از محیط‌های کشت اختصاصی و افتراقی به همراه روش‌های مولکولی صورت گرفت. نمونه‌برداری از 6 سایت مختلف پرورش ماهیان قزل‌آلا انجام شد. کشت فلور روده با استفاده از محیط‌های کشت عمومی و اختصاصی SDA، SCC، CHA و CMA تا حد شناسایی جنس و گونه مخمرها ادامه یافت. شناسایی قطعی برخی از مخمرها، زمانی‌که محیط‌های کشت قادر به تفکیک برخی گونه‌ها نشدند، با PCR قطعه کوچکی از ناحیه ITS1 و تعیین توالی محصول PCR صورت پذیرفت. این تحقیق ضمن ارائه مسیر شناسایی فلور مخمری ماهیان قزل‌آلا توانست گونه‌هایی شامل Candida guilliermondii, Saccharomyces cerevisiae strain LN, Saccharomyces cerevisiae strain YG3-1، Saccharomyces cerevisiae و همچنین سویه‌هایی از Rhodotorula را شناسایی نماید.}, keywords_fa = {جداسازی,فلور روده,کشت افتراقی,ماهی قزل آلا,مخمر}, url = {https://vj.areeo.ac.ir/article_106788.html}, eprint = {https://vj.areeo.ac.ir/article_106788_b1d3f2c196f19be7c63540514787f2fc.pdf} }