کلیدواژه‌ها = پروبیوتیک
اثر عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea) در مقایسه با پروبیوتیک بر رشد، پاسخ ایمنی، ریخت‌شناسی و فلور میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 03 بهمن 1402

10.22092/vj.2024.364113.2104

رومینا ایرجی؛ hamid- reza حمیدرضا؛ سید مسعود هاشمی


تأثیر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدلاکتیک و پری‌‌بیوتیک مانان‌‌الیگوساکارید و بتاگلوکان بر پارامترهای ایمنی قزل‌آلا و بقا در برابراسترپتوکوکوس اینائی

دوره 34، شماره 3، مهر 1400، صفحه 40-47

10.22092/vj.2020.127649.1614

محمد هادی نخعی راد؛ عادل حقیقی خیابانیان اصل؛ قباد آذری تاکامی؛ وودود رضویلر؛ میثم تهرانی شریف


تاثیر تغذیه‌ی لاکتوفرین و پروبیوتیک بر وضعیت سلامت و کاهش آلودگی به باکتری اشرشیاکلای در بره‌های شیرخوار نژاد قزل

دوره 34، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 55-62

10.22092/vj.2020.128115.1634

مختار ملاکی؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقی زاده؛ حمید پایا؛ غلامرضا حمیدیان


اثر افزودنی‌های باکتریایی بر بافت‌شناسی ژژنوم بلدرچین‌های ژاپنی با کمبود پروتئین تغذیه‌ای

دوره 30، شماره 4، دی 1396، صفحه 58-68

محمدرضا اسدی؛ رسول شهروز؛ شاپور حسن زاده؛ سید داوود شریفی؛ فرهاد سلطانعلی نژاد


تغییر قطبیت غشاء باکتری های پروبیوتیک در شرایط آزمایشگاهی

دوره 28، شماره 3، مهر 1394، صفحه 45-56

10.22092/vj.2015.101856

نرگس واسجی؛ ناهید مژگانی؛ ابوالحسن صادقی پناه


تاثیر نوع پروبیوتیک در جیره جوجه‌های گوشتی روی رشد بدن، اندام‌های سیستم ایمنی و مورفولوژی روده کوچک در هفته اول پرورش

دوره 28، شماره 2، تیر 1394، صفحه 51-59

10.22092/vj.2015.101271

حمیدرضا علی اکبرپور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مریم رضائیان؛ کاظم یوسفی کلاریکلایی؛ روح الله دوزوری