نویسنده = محمدرضا اسدی
ارزیابی اجزای تشکیل‌دهنده فرآورده‌های گوشتی با استفاده از روش بافت‌شناسی و تحلیل تصویری

دوره 36، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 102-112

10.22092/vj.2022.358361.1966

محمدرضا اسدی؛ علی کلانتری حصاری؛ سید سهیل قائم مقامی؛ نازنین مصلح؛ بهناز قربان زاده؛ پویا عبدی


نقش آزمون بافت‌شناسی در کاهش استفاده از بافت‌های غیرمجاز در فرآورده‌های گوشتی بین سال‌های 1393 تا 1396

دوره 33، شماره 3، مهر 1399، صفحه 31-40

10.22092/vj.2019.116357.1387

محمدرضا اسدی؛ مازیار تقوی؛ علی کلانتری حصاری؛ بهناز قربان زاده


اثر افزودنی‌های باکتریایی بر بافت‌شناسی ژژنوم بلدرچین‌های ژاپنی با کمبود پروتئین تغذیه‌ای

دوره 30، شماره 4، دی 1396، صفحه 58-68

محمدرضا اسدی؛ رسول شهروز؛ شاپور حسن زاده؛ سید داوود شریفی؛ فرهاد سلطانعلی نژاد